Tidsöverdrift.

Precis kommit hem från school och gissa om det var snökaos!!! Jag hatar vintern så grovt...
Väntar på att pappa ska komma och hämta mig så ska vi äntligen åka och kolla på nya skor, så jag slipper gå omkring och frysa om fossingarna. tack dadddddddd..........

PUSSPUSS

Dagens slut.

Precis vart och kört lite aerobics på gymmet, har degat hela dagen så det behövdes.
Tisdag imorgon och det är servering på resturangen, kul jul!..
Nu e jag super trött, ska äta en god tonfisk sallad som morsan gjort sen gå och lägga mig. Det blir tidigt idag..tror jag. ( fastnar nog här ändå) Hähä... Aja puss på er








Inte plattat håret idag, därav krussedull frissan !


BEAUTY

En frisyr jag tycker är grymt snygg är denna, med rakat på sidan. Hur fräsch som helst, men frågan är om man skulle våga. Det tvekar jag på. Vet ej om jag skulle passa, och hur blir det när håret börjar växa igen..nej vet inte.

Min fina vän Emma har vågat iallafall, och kan inget mer än att säga att det är hur snyggt som helst!





Pudding där!


Love goes where it wants. not where it should.


Music

Sköna låtar som vi pumpade sönder i helgen!

enjoy




Shit happens.

Hur var det nu igen..Everthing happens for a reason. Vad hände med den frasen egentligen? Det du gjorde kanske jag förlåter, men jag glömmer inte. Inte precis hur du gjorde det mot mig, utan vad var baktanken? Att du ens vänder det får mig att få dåligt samvete. Ibland förstår man inte på sig på folk, och förstår inte heller hur svag man blir när bara en person kan titta rakt in i ögonen.Sjukt..Helt sinnessjukt. Jag vill men ändå inte, det borde väl du om ingen förstå..

du har förlorat mig helt.


ooh monday

hmm..varför blir det så att man inte har tid att skriva ner ett piss under helgen? Ingen aning, min helg blev farofylld och full av överaskningar. Som vanligt förlängde vi våra liv med massor av skratt, tack till tjejerna!!
Hann med mycket! Träffade även folk som jag inte träffat på länge, hur kul som helst!
Fredagen bestod av mycket spring fram och tillbaka, från salem till tumba, från tumba till salem , och ytterligare från salem till tullinge. men det var det värt;)


jag och jessica i limon som mange beställde , niiiice


PUSS



Väcker underbara minnen.




True love
Is more than a

man and a wife...

Dagens Citat.

En gammal god vän sa till mig en gång :
Money doesn't make ideas. Ideas make money


Fånigt.

Kan man bli beroende av te? förståss inte haha men fånigt nog lurar min hjärna mig att jag är det!! Jag dricker te vid frukosten, lunchen, mellisen och efter middagen. E jag störd? Förmodligen..

MINA FAVVISAR ! :)
Sun Tea Green Sun Tea Peach Mango Sun Tea Tropical Fruit Tea Lemon Vanilla Te 

Jag känner mig som en tant..någon som vill fika hos mig?



PUSS BUS

Torsdag FREDAAAAAAAAAAAAAAG

Jag var så oerhört arg tidigare idag, vad kan humörsvängingarna bero på? Ingen aning, jag tröstade mig själv genom att lägga mig rakt med huvudet på kudden sen somnade jag. Men jag vaknade lika fort för jag skulle iväg och träna power pilates SOM VANLIGT var tränaren sjuk så fick köra mitt eget, är trött nu men garanterat gladare än vad jag var för hmmmm ungefär fem timmar sedan? och imorgon är det ....................FREDAAAAAAAAAAAAAAG!!!




Kloka ord.

Väldigt klocka ord av min kära vännina Nathalie. tänk efter :


Svartsjukan står alltid i vägen, det är ett tecken på att man är orolig att förlora den man älskar men även det kan förstöra..right?


Last weekend







Att blogga kan suga ibland.


Jag har inte orkat och helt enkelt inte haft tid för bloggen!
Har precis avslutat svenska arbetet så jag får gå hem även fast klockan bara är tio! Gissa om det är skönt?
en till skön grej är att det är fredag imorgon. Förra helgen rockade! Mina gulliga päron åkte på helg kryssning och jag och mina vänner hade det riktigt skoj!

Lite bilder kommer upp.
 Imorgon ska jag förmodligen vara med mina älsklingar och jag hoppas vi får bärja kvällen hos min bror i uttran lets see...! Låt denna dag gå fort!!!!



Denna torsdag
Hem & äta lunch
Städa & Plugga
Träna power pilates
Kolla film med Steff maybe

HEJPA!

RSS 2.0