4e bilden: En gammal bild på dig själv.


Sol

Är så jävla happy att sommaren äntligen är här, utom att jag ska jobba dom fösrta veckorna nu. Men det gör inte ett piss för pengarna ska spenderas i spanien. LÄNGTAR!
Fyfan vad vi kommer röja
Båtparty i spanien, here I come!!!
Nu ska jag sola, pusspuss


Ajdååå..lite bloggtorka där.

Lite snabbt vad som hänt som senaste dagarna :
Torsdag: Blev bara en promenad till Malin och tillbaka med jessica
Fredag: Firade vi mig på grönalund och av någon anledning hamnade vi på firmamiddag med massa grabbar och spenderade hela kvällen vid kryddhyllan. Senare drog vi vidare på en fest i solbo, blev jacuzzi och massa dans. Kul! Lyckad kväll, minst sagt
Lördag: Jag och jessica hade tjejmiddag för att fira oss, och det slutade med grisfest hos jessica, sjukt roligt folk och alla var på glatt humör. Ännu en lyckad kväll, det var länge sen det var såhär trevligt i salem. Tack alla för en underbar kväll!
(Bilder kommer)
Söndag: Var vi inne i stan och kolla på Nick och gänget när dom spela, riktigt duktiga. Sen vidare mot tullinge för att festa lite. Helt okej!
Riktigt bra start på sommaren! Nu ska man sola och bara ta det lungt. Min kropp behöver det.

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Idag fyller man 17 jordsnurr! Tack för alla fina gratulationer ! Ikväll ska vi till grönan och imorgon blir det fiesta för att fira lilla mig!

Pusspuss

3e bilden: En bild på din tatuering/piercing

Får bild på min navelpiercing. Har inga bilder på mina tatueringar just nu.


Piercingen köpte jag på urf förra året=)

Nyduschad

Så nu e man fräsch igen , och pigg också! Skönt. Nu väntar jag på sega jessica som är bakis som ett svin, men vi får hoppas att hon blir piggare så vi kan hitta på något! Bio maybe? 


Besos Katta

Sliten torsdag!

Hemma nu efter att ha storhandlat med anders carina o jessica, ligger i mammas säng och lyssnar på hennes gnäll om städa rummet, tvätta och blablabla..seriöst, jag har inga hjärnceller kvar.
Gårdagen var rolig, vi drog aldrig till rålis utan hamnade med våra kära vänner Tommy och jonte och dom. Alltid lika sköna snubbar att spendera en kväll med, träffade även Jober som jag inte vart med på länge. Det var kul! :)
Jessica kommer hit snart så får se vad vi ska göra, blir ingen fest ikväll iallafall...tror jag hehe. Nej nu får mamma damp på mig om jag inte städar. Hoppas jag träffar chellan ikväll också, jag har saknat henne sååååå!Pusshej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


snabbt inlägg!

Sov hos agnes inatt och så fort jag vakna var det att möta upp tjejerna och åka och shoppa lite, blev två linnen och smycken till mig. Hittade även en tröja till reggae middagen pån lördag, gött de!
Nu har jag aaaaaaaasbråttom för jag måste duscha och sen ska ja o tjejerna till rålis och skåla lite. Skönt att man är ledig imorgon, men jag måste ändå upp rätt tidigt och fixa lite things! Aja
Rålis

Jag just nu
PUsspussssssssssssss

wiooooo

wupidoooooo nu e ja glad igen efter att ha vart med roligt sällskap!!!! hemma hos agnes nu och chillar vet inte va vi ska göra men förmodligen glo film om ja inte gliiider ut me henke. får se får se... well nu ska jag umgåslite med agnes.. god natt pusspuss
Me and agnes, sportlovet!

RSS 2.0